Молдавська митниця отримала право конфісковувати автомобілі, які перевозять контрабанду

30 Дек

Таможня Молдовы будет иметь право изымать в доход государство имущество, которое используется для перевозки контрабанды. В том числе таможней могут быть изъяты автомобили, принадлежащие иным лицам, то есть лицам, не имеющим отношения к контрабанде.

Митна служба Молдови сповістила громадян, що, згідно з новим кримінальним законодавством, митники отримали право конфісковувати майно, включаючи автомобілі, використовуване в контрабандних цілях.

Про це повідомляє прес-служба відомства, передає власний кореспондент Укрінформу в Молдові.

«Згідно з новими митними правилами і змінами в кримінальному законодавстві Молдови, майно (наприклад, автомобілі), використовуване для перевезення контрабанди через державний кордон, підлягає конфіскації, навіть якщо автомобіль належить іншому власникові», – зазначається в комюніке відомства.

У Митній службі підкреслили при цьому, що нові митні правила покликані сприяти зміцненню економічної безпеки держави і скороченню потоку контрабанди через державний кордон.

Митниця Молдови також рекомендує громадянам уважно ознайомитися з нововведеннями, перш ніж наважуватися на провезення контрабанди.
Источник: http://www.mdoffice.com.ua/pls/MDOffice/SNewsDic.PrintNews?dat=30122013&num=385121