Кабинет Министров Украины принял постановление “О реорганизации казенного предприятия “Морська пошуково-рятувальна служба””

30 Авг
Принято постановление Кабмина “О реорганизации казенного предприятия “Морська пошуково-рятувальна служба”” от 14.08.2013 № 584. Оно в силу еще не вступило. Ниже приводим его полностью на языке оригинала.
Пресс-центр Международной юридической службы – Interlegal
КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
ПОСТАНОВА
від 14 серпня 2013 р. N 584
Київ
Про реорганізацію казенного підприємства “Морська пошуково-рятувальна служба”
Кабінет Міністрів України постановляє:
1. Реорганізувати казенне підприємство “Морська пошуково-рятувальна служба” шляхом його приєднання до державного підприємства “Адміністрація морських портів України”.
2. Визнати такою, що втратила чинність, постанову Кабінету Міністрів України від 20 жовтня 2011 р. N 1069 “Про забезпечення функціонування єдиної системи пошуку і рятування на морі” (Офіційний вісник України, 2011 р., N 81, ст. 2975).
3. Міністерству інфраструктури:
1) здійснити в установленому порядку заходи, пов’язані з реорганізацією казенного підприємства “Морська пошуково-рятувальна служба”;
2) подати Кабінетові Міністрів України пропозиції щодо внесення змін до актів Кабінету Міністрів України у зв’язку з прийняттям цієї постанови.
Прем’єр-міністр України
М. АЗАРОВ